Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    ekato | Lamianow.gr
    Γυναίκα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και έκλεβε χρήματα από σπίτι – Είχε αφαιρέσει χιλιάδες ευρώ, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
    agrotes 18 | Lamianow.gr
    Έβρος: Αγρότες πέταξαν σανό, γάλα και κρεμμύδια έξω από γραφεία βουλευτών
    eforia | Lamianow.gr
    ΑΑΔΕ: Χριστουγεννιάτικη mega φορολοταρία με 1,2 εκατ. ευρώ, ποιοι κερδίζουν
    astynomia 3 | Lamianow.gr
    Καλύβια: Στελέχη του ελληνικού FBI συνέλαβαν ένα από τα «πιστόλια» του «Εντίκ»
    maimou | Lamianow.gr
    Συνελήφθη 65χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Κολωνάκι, πουλούσε «μαϊμού» προϊόντα για επώνυμα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    oly | Lamianow.gr
    Euroleague: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για υβριστικά συνθήματα – Ποινές σε άλλες ομάδες
    w21 230019AEKOFI032 | Lamianow.gr
    Ξανά με ανατροπή στην κορυφή η ΑΕΚ
    w21 212945SUPERLEAGUEPAOKPANATHINAIKOSTHESSAC202512211721 | Lamianow.gr
    Βραδινός… περίπατος του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό
    ts 782x440 1 | Lamianow.gr
    Το εντυπωσιακό ταξιδιωτικό tour του Στέφανου Τσιτσιπά το 2025
    dfsg24232d3 782x440 1 | Lamianow.gr
    Έμειναν στο 0-0 ΑΕΛ και Ατρόμητος
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Λαμία: Γκρεμίζουν επικίνδυνο βράχο ενόψει της μεταφοράς του νέου αμαξοστάσιου του Δήμου! (Φώτο & Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Γκρεμίζουν επικίνδυνο βράχο ενόψει της μεταφοράς του νέου αμαξοστάσιου του Δήμου! (Φώτο & Βίντεο)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Οκτ 13, 2020 @ 18:00
2 Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης 13/10 οι εργασίες για την μεταφορά του αμαξοστασίου στου δήμου Λαμιέων από την οδό Κύπρου σε παλιό νταμάρι κοντά στη Μεγάλη Βρύση. Το κτήριο έχει παραληφθεί από το 2014 (δημαρχίας Κοτρωνιά) και είναι έτοιμο, ωστόσο η γραφειοκρατικές αγκυλώσεις καθυστέρησαν την μεταφορά του. Ταυτόχρονα όπως διαπιστώθηκε οι μεγάλοι βράχοι που βρίσκονται δίπλα στο κτίριο είναι επικίνδυνοι και κάποιοι εξ αυτών πρέπει να γκρεμιστούν για λόγους ασφαλείας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

[ytp_video source=”b1EAM6gFFD0″]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα μέρος του σημερινού αμαξοστασίου θα μετατραπεί σε αποθήκη και το υπόλοιπο σε χώρο πρασίνου ενώ το υλικό που θα προκύψει από την διάλυση του βράχου θα χρησιμοποιηθεί για οδοποιία σε διάφορα σημεία του Δήμου Λαμιέων.

ntamari scaled | Lamianow.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης: “…ξεκίνησαν οι εργασίες για να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος του αμαξοστασίου, εκτός πόλης, στα παλιά νταμάρια στον δρόμο προς Στυλίδα. Στο νέο χώρο υπάρχουν ήδη κτήρια για τα γραφεία των υπαλλήλων της υπηρεσίας, που είχαν κατασκευασθεί επί δημαρχίας Κοτρωνιά αλλά στη συνέχεια το έργο για το νέο αμαξοστάσιο «πάγωσε». Τώρα λοιπόν η δημοτική αρχή προχωρά στην απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει άμεσα η μετεγκατάσταση”.ntamari5 | Lamianow.gr

Βάσει του ρεπορτάζ η αποπεράτωση των εργασιών για την κατεδάφιση των επικίνδυνων βράχων θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα.

ntamari2 | Lamianow.gr ntamari3 | Lamianow.gr ntamari4 | Lamianow.gr ntamari6 | Lamianow.gr ntamari7 | Lamianow.grntamari1 | Lamianow.gr ntamatri8 scaled | Lamianow.gr

OI AERATOI

TAGGED:ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝΑΞΙΖΕΙΛαμίαΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑΤΟΠΙΚΑ ΙΟΣΤοπικές ειδήσειςΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article diamamitso 768x512 1 | Lamianow.gr Την Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει για Γ.Γ του ΟΟΣΑ ο πρωθυπουργός
Next Article 4260567 735x459 1 | Lamianow.gr PITSOS: Κλείνει το ιστορικό εργοστάσιο στην Ελλάδα μετά από 155 χρόνια
2 Σχόλια
  • Ο/Η ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ λέει:
    Οκτ 13, 2020 @ 21:39 στις 9:39 μμ - 13/10/2020

    Εαπειδή κάτι ανάλογο το έχουμε επισημπανει και σε άλλο τοπικό site, άς μεριμνήσει άμεσα η αρμόδια προς τούτο Υπηρεσία, είτε αυτή είναι η Περιφέρεια, είτε ο Δήμος, να απομακρύνει μια τεράστια πέτρα-βράχος που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των λουομένων, πρίν είναι αργά και θρηνήσουμε πολλά μάλιστα θύματα και τούτο γιατί ο μέν βράχος είναι μεγάλος, το ύψος επίσης μεγάλο και από την άλλη μεριά οι λουόμενοι πολλοί και σε μικρό σχετικά χώρο και δύσκολα άν όχι αδύνατο να αντιδράσουν οι λουόμενοι, εάν ό μή γένοιτο κατέβει ο βράχος με σχετική ταχύτητα.
    Η πέτρα-βράχος αυτός που είναι ορατός μέσα από την πισίνα και συζητιέται συχνά μεταξύ των λουομένων, βρίσκεται νότια της υποτιθέμενης πισίνας και στην κορυφή του βουνού και υπάρχει κίνδυνος λόγω των ραγδαίων και ακραίων βροχοπτώσεων, να παρασύρουν-σκάψουν τα νερά το έδαφος κάτω από το βράχο, με ό,τι αυτό μπορεί να σημάνει για τους ανέμελους λουόμενους στο χώρο αυτό.
    Γι αυτό το λόγο θεωρώ πως επιβάλλεται άμεση κινητοποίηση, εξέταση από αρμόδιο υπηρεσιακό πρόσωπο και επειδή “Το προλαμβάνειν είν αι καλλίτερο του θεραπεύειν”, φρονώ ότι η αφαίρεσή του με τον ποιό πρόσφορο δυνατό τρόπο, είναι επιβεβλημένη.

    Απάντηση
  • Ο/Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ λέει:
    Οκτ 13, 2020 @ 21:21 στις 9:21 μμ - 13/10/2020

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΒΡΑΧΟ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε., ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ,ΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΚΛΕΠΤΟΑΠΟΔΟΧΟΣ.
    ΕΔΩ Η ΕΛ-ΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΛΕΠΤΟΑΠΟΔΟΧΟ.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
85%
1 km/h
Τρ
13 °C
Τε
14 °C
Πε
12 °C
Πα
10 °C
Σα
12 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

foto kep leonidou | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία : Ενημέρωση για τη λειτουργία των ΚΕΠ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Snapshot1 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Σε ψυχιατρικό κατάστημα ο άνδρας που απειλούσε να ανατινάξει πολυκατοικία στη Μακροπούλου – Συνοδεία ειδικού διαπραγματευτή η μεταγωγή του

Snapshot111 | Lamianow.gr
LAMIA POLIS 87.7TOP STORIES

Χ. Σιδερόπουλος στον Lamia Polis 87.7 : “Οι απαντήσεις να θεσμοθετηθούν – όχι λόγια, πράξεις θέλουμε – Δεν είμαστε αδιάλλακτοι” (Vid)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης