Εξέλιξη είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στην υπόθεση με τους δύο 30χρονους που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10/9) στα διόδια της Τραγάνας, όταν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λοκρών εντόπισαν στο όχημά τους ποσότητα ναρκωτικών.
Μετά την απολογία τους στα Δικαστήρια Λαμίας το πρωί της Δευτέρας, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ ο έτερος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 15 του μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί όταν στον έλεγχο του οχήματός τους βρέθηκαν:
- τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», συνολικού βάρους 2 κιλών και 13,8 γραμμαρίων,
- καθώς και 12,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε ξεχωριστή συσκευασία.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το ποσό των 230 ευρώ που είχαν επάνω τους, αλλά και το ίδιο το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον έναν εκ των δύο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.