Λαμία – Φθιώτιδα : Χτύπησε το πρώτο κουδούνι (Φώτο-Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα για τη νέα σχολική χρονιά και στη Φθιώτιδα. Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας βρέθηκε σήμερα στον αγιασμό στο 16ο Πειραματικό Σχολείο Λαμίας, αλλά και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Υπουργός πριν τον αγιασμό είχε συνομιλία με γονείς και καθηγητές, με κύριο θέμα τις υπδομές στα σχολεία, αλλά και στη χώρα, αφού οι καταστροφικές πλημμύρες, άλλαξαν τον “χάρτη” των εργασιών και στο ανάλογο Υπουργείο.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως όλα τα απαραίτητα έργα θα γίνουν και στις σχολικές υποδομές, ενώ στο 16ο Πειραματικό Σχολείο, ανακοίνωσε πως το έργο που ζητήθηκε από την Διευθύντρια και αφορά την δημιουργεία κλειστού χώρου στον προαύλιο χώρο του σχολείου θα ξεκινήσει σύντομα.

Μιλώντας σε μαθητές και γονείς, ο Χρήστος Σταϊκούρας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, λέγοντας πως οι σχολικές μονάδες είναι μία ευκαιρία τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και τις γνώσεις τους για το μέλλον που έρχεται. Παραδέχθηκε ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αφού οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες κόστισαν ζωές και περιουσίες.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

σε λίγο βίντεο

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *