Στη θλίψη βυθίστηκε όχι μόνο η οικογένεια της αλλά και ολόκληρη η Λαμία από τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας Τζαμάρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 56 της χρόνια.
Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της, γνωστού και αγαπημένου τραγουδιστή, η Μαρία έφυγε για το μακρύ ταξίδι.
Επιστρέφοντας στο σπίτι η μία από τις κόρες της, αντίκρυσε τη μητέρα της χωρίς τις αισθήσεις της. Το κορίτσι σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε, όπως και αστυνομικοί του τμήματος Λαμίας προκειμένου να ελέγξουν τον χώρο και να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Δυστυχώς όμως για την 56 χρονη ήταν ήδη αργά ενώ φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να την αποχαιρετήσουν. Η Μαρία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή για τον χαρακτήρα της και το ανοιχτό μυαλό της. Μια καλή μαμά για τις πολυαγαπημένες της κόρες, μια καλή φίλη για όσους την γνώριζαν…

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.