Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου – Πλατεία Διάκου διοργανώνει γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων, ανέργων, μεταναστών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Παιδική παράσταση με το έργο «Καλικαντζαρομπελάδες» από το κουκλοθέατρο Αναστασίας Ξηρομερίτου, ζωγραφική, μουσική, παιχνίδια και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.