Κολώνα ηλεκτροφωτισμού 10 μέτρων έπεσε το απόγευμα της Τρίτης στην συμβολή των οδών Κούτρα και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα στο γήπεδο Γαλανέικων στη Λαμία.


Για την ακρίβεια η κολόνα που ήταν τοποθετημένη από το 2001, ήταν εμφανώς σαπισμένη στη βάση και υποχώρησε εξαιτίας των έντονων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Η πτώση έγινε προς την πλευρά ενός δέντρου, μακριά από τον χώρο του γηπέδου, όπου εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ. Δεν σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.
Μεσα στην επόμενη ώρα θα υπάρξει αντικατάσταση της κολώνας.





Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.