Έκλεισε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί η κυκλοφορία στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία. Αφορμή η προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου στο σινεμά γαλαξίας στις 11.30. Η πολυπληθής παρουσία των πολιτών ανάγκασε την τροχαία να κλείσει το δρόμο και να διοχετεύσει την κίνηση από την Σκληβανιωτου.




Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

νεο αιμα λεμε
Τα ήθελε και τα επαθε Αρνηθηκε να δωσει το θεατρο για μην φανει η δυναμική του θυμιου. Αποτελεσμα να κλεσει η πλατεια ελευθερίας απο κοσμο δειχνοντας στο πολλαπλασιο τη δυναμική του νεου δημάρχου. Επιτέλους η Λαμια μετα απο μια μαυρη 5ετια με ΜΑΤ αλλάζει σελίδα.
Η υποτιθέμενη εκλογική μάχη τελείωσε πριν καν προλάβει να ανέβει στο βήμα για την ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων!ΥΓ.Κρίμα για τις άσκοπες βόλτες που έκανε στη Πλ.Ελευθερίας ο γραφικός αντιδήμαρχος και οδηγός απορριμματοφόρου!
Έλα να περνούν δρόμο οι σημερινοί….. Ουστ….. Ο νέος δήμαρχος είναι εδωωωωω. Σταυρογιαννη ότι έσπειρες θα θερησεις.. Τραβά για το καλαμάκι και πάρε μαζί σου ολοοοους τους βολεμένους
Me PASOK θα είχε κλείσει ο δρόμος μέχρι την έκθεση (Π.Ε.Λ)