Ο Δήμος Λαμιέων, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Νομού Φθιώτιδος και το Σωματείο «Μουσείο Ιστορικό Αρχείο Ρούμελης 1940-1950 (Μ.Ι.Α.Ρ.)» συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο παπα-Ανυπόμονος μιλά για τον Άρη» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στο χώρο του Δημαρχείου Λαμίας, Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού.
Θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο του Αρχιμανδρίτου Γερμανού Δημάκου «Στο βουνό με τον Σταυρό κοντά στον Άρη», θα ακουστούν τραγούδια της Εθνικής Αντίστασης από τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, ενώ θα εκτεθούν φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα της εποχής.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.