Μια μέρα σαν και αυτή, μουντή, θλιμμένη, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και πένθιμη έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι. Ένα παλικάρι για το οποίο προσευχήθηκε όλη η πόλη. Δυστυχώς! Ο Θωμάς Μπρέκης στα 42 του έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου του 2020 βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένεια του, τους φίλους και κατ’ επέκταση μια ολόκληρη περιοχή. Ένα εξαιρετικό παιδί για το οποίο όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα είχε ραντεβού με τον θάνατο στην οδό Φραντζή το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί όπου το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος.
Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός από την πρώτη στιγμή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου για τρία 24ωρα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και οι γνωστοί του ανέμεναν ένα θετικό νέο, δυστυχώς όμως δεν ήρθε.
Καλό ταξίδι Θωμά.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει με οδύνη τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Θωμά.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Ο θεός να τον αναπαύσει κουράγιο στην οικογένειά του