Ο Σύλλογος Καθηγητών, το Προσωπικό του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, πριν εκπνεύσει η δύσκολη για όλους μας σχολική χρονιά, πραγματοποίησαν μια ακόμη δράση αγάπης σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ο Έρανος Αγάπης, όπου η ανταπόκριση όλων ήταν πολύ μεγάλη, καθώς συγκεντρώθηκε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό και θα διανεμηθεί ισόποσα στους τρεις οργανισμούς με τεράστιο κοινωνικό έργο, και αυτοί είναι:
* Το Χαμόγελο του Παιδιού
* Η Κιβωτός του Κόσμου
* Κάνε μια Ευχή-Make a Wish
Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τους Καθηγητές, το Προσωπικό και τους Γονείς (που μέσω των παιδιών βοήθησαν οικονομικά) και τα ίδια τα παιδιά από μόνα τους έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, δίνοντας το καθένα το περίσσευμα από το χαρτζιλίκι τους, ενέργεια άκρως συγκινητική και ελπιδοφόρα για το μέλλον.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.