Διάρρηξη σημειώθηκε στο 12ο δημοτικό σχολείο Λαμίας κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Όταν οι δάσκαλοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας διαπίστωσαν την παραβίαση καλώντας την ελληνική αστυνομία προκειμένου να λάβει τα πιθανά στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ υπήρξε διάρρηξη στα γραφεία και το κυλικείο αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι κλοπές.
Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχουν βανδαλισμοί στο σχολείο.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους μαθητές και τους γονείς, με ενίσχυση των μέτρων προστασίας στα σχολεία και τον περιβάλλοντα χώρο πρέπει να αποτελέσει θέμα άμεσης προτεραιότητας για την επόμενη Δημοτική Αρχή. Μεγάλα προβλήματα δημιουργούν οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές είτε σε περιόδους καταλήψεων είτε όχι, και στοχεύουν κυρίως στα κυλικεία και στις αίθουσες πληροφορικής. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το παραπάνω περιστατικό διάρρηξης στο 12ο ΔΣ. Σε συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με τους διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων που θα ενισχύουν τη φύλαξη ξεκινώντας με την τοποθέτηση συναγερμών συμπεριλαμβάνοντας και τα κυλικεία. ΘΑ πρόσθετα εδώ και την τοποθέτηση και λειτουργία καμερών ασφαλείας που θα λειτουργούν μετά το πέρας των σχολικών μαθημάτων. Μην ξεχνάμε ότι οι καταστροφές που προκαλούνται στα δημόσια σχολικά κτίρια αποκαθίστανται με χρήματα που προέρχονται από την τσέπη των φορολογούμενων πολιτών. Η ανοχή λοιπόν σε τέτοια περιστατικά πρέπει να είναι μηδενική, γιατί πρώτιστα ο γονιός που εμπιστεύεται το παιδί του στο σχολείο απαιτεί ο χώρος αυτός να είναι ασφαλής. Επιπλέον όμως και κλείνω με αυτό, η τσέπη του Έλληνα πολίτη δεν αντέχει δαπάνες που κάλλιστα μπορούν να αποφευχθούν με μέτρα πρόληψης.