Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων, σας ενημερώνει ότι για την υλοποίηση του έργου: «Δράσεις για συντήρηση και αναβάθμιση οριζόντιας σήμανσης οδών», την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου από τις 7:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην πλατεία Πάρκου.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, αφορούν στον καθαρισμό και ανακατασκευή διαβάσεων πεζών στην πλατεία Πάρκου, επί της νησίδας στη διασταύρωση των οδών Δροσοπούλου και Σατωβριάνδου.
Εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για τη κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Κοντέ όσο και να κοροιδέυεις με τέτοιες κινήσεις δεν ξαναβγαίνεις αρκετά σε ανεχτήκαμε!
Να βάλετε αυτό το “καλό” χρώμα που βάλατε και στην κάτω μεριά της πλατίας και σβήστηκε την άλλη μέρα