Ενημερώνει η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Λαμιέων, ότι στα πλαίσια εργασιών του Δήμου, θα γίνει αποκατάσταση φρεατίου στην οδό Διάκου την Δευτέρα 29.11.2021.
Για την υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας της οδού Διάκου από την οδό Σκληβανιώτη έως την οδό Αινιάνων, από την Δευτέρα 29.11.2021 στις 7:00πμ έως την Τρίτη 30.11.2021 στις 7:30πμ.H εκτροπή κυκλοφορίας θα γίνεται από οδό Σκληβανιώτη. Παρακαλούνται επίσης οι δημότες μας να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
