Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Οδοποιίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) του Δήμου Λαμιέων, σας ενημερώνει ότι για την υλοποίηση του έργου: «Δράσεις για συντήρηση και αναβάθμιση οριζόντιας σήμανσης οδών», την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου από τις 7:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού Αμαλίας.
Για την εκτέλεση των εργασιών καθαρισμού και ανακατασκευής διαβάσεων πεζών, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Ροζάκη Αγγελή.
Εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών.
Από το Γραφείο Τύπου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.