Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
    xalilopoulou | Lamianow.gr
    Χριστίνα Χαλιλοπούλου: «Ήμουν πάντα “η κόρη του γύφτου” για τους μη τσιγγάνους»
    Agrotes X 1619884 635df814 trakter e | Lamianow.gr
    Τίναξαν στον αέρα τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, σχεδιάζουν κλιμάκωση με νέα μπλόκα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Λαμία: Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Ιανουαρίου παρουσιάζονται οι Οπλίτες Α΄/ΕΣΣΟ του 2020 στο ΚΕΥΠ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Λαμία: Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Ιανουαρίου παρουσιάζονται οι Οπλίτες Α΄/ΕΣΣΟ του 2020 στο ΚΕΥΠ

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιαν 19, 2020 @ 8:33
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2020 Α΄/ΕΣΣΟ, από 20 έως 24 και 27 Ιανουαρίου 2020.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Υπενθυμίζετε, ότι Γενικό Επιτελείου Στρατού, αποφάσισε να επανακαθορίσει τον αριθμό των Εκπαιδευτικών Σειρών Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) για τον Στρατό Ξηράς (ΣΞ), από τέσσερις σε έξι κατ’ έτος, με έναρξη εφαρμογής από την 2020 Α΄ΕΣΣΟ.

Συγκεκριμένα, η κατάταξη θα πραγματοποιείται ως εξής:
α. Με την Α΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Ιανουάριο
β. Με την Β΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Μάρτιο
γ. Με την Γ΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Μάιο
δ. Με την Δ΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Ιούλιο
ε. Με την Ε΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Σεπτέμβριο
στ. Με την ΣΤ΄/ΕΣΣΟ τον μήνα Νοέμβριο

Για τους Οπλίτες της Α΄ ΕΣΣΟ που παρουσιάζονται στην Λαμία & στο ΚΕΥΠ (Σημείο Υποδοχής Οπλιτών), οι ημέρες κατάταξης είναι η Δευτέρα 20 Ιαν. & Τρίτη 21 Ιαν.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οι παρουσιαζόμενοι στο Σ.ΥΠ.Ο Λαμίας, προορίζονται ως γνωστόν, να επανδρώσουν, μετά από επιλογή, Μονάδες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

         Κατά την παραμονή τους στην Λαμία, θα λάβουν τον απαραίτητο στρατιωτικό ιματισμό, την βασική εκπαίδευση Ν/Σ & ομαλά θα ενταχθούν στην στρατιωτική ζωή.

        Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου, θα δώσουν τον καθιερωμένο στρατιωτικό όρκο & θα λάβουν, άδεια ορκωμοσίας & Φύλλο Πορείας για την ΕΛ.ΔΥ.Κ.

        Όπως είναι γνωστό, οι άριστες εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, το νυχθημερόν ενδιαφέρον των εκάστοτε Διοικήσεων για την διαβίωση των Ν/Σ & η άρτια εκπαίδευση, καθιστούν το ΚΕΥΠ (ΣΥΠΟ) Λαμίας, μια ευχάριστη περίοδο στην αρχή της Στρατιωτικής Θητείας για κάθε νέο, που θα βρεθεί σε αυτό, με μόνο όμορφες αναμνήσεις.

        Απομένει στην Πόλη μας,  η καλή φιλοξενία των νέων στρατευμένων, κατά τις ολιγόωρες εξόδους τους (Σάββατο/Κυριακή 25-26/1/2020 & 1-2/2/2020) ιδιαίτερα των επιχειρηματιών στο κέντρο της Πόλεως.

        Το ΚΕΥΠ, πρέπει να στηρίζετε από όλους, από τους πολιτικούς & αυτόδιοικητικούς παράγοντες & από κάθε απλό πολίτη, καθώς αποτελεί μια καλή διαφήμιση της Λαμίας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι Νεοσύλλεκτοι οπλίτες κατά την κατάταξή τους, πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και ακτινογραφία θώρακος, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Για να μειωθεί η οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών, όταν παρουσιάζονται μακράν του τόπου διαμονής τους, μπορούν να προσέλθουν στο  Φρουραρχείο της περιοχής τους η αν δεν υπάρχει, στο Αστυνομικό Τμήμα, για δωρεάν μετακίνηση με Κατάσταση Επιβίβασης, με δικαιολογητικά το Σημείωμα Κατάταξης & το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας.

Επιπλέον για όσους επιλέξουν, να υπηρετήσουν την θητεία τους στην Κύπρο (ΕΛ.ΔΥ.Κ), έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

– ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΜΟΙΒΗ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 273,35€ & ΔΕΚΑΝΕΙΣ 364,51€)

-ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΙΤΙΣΗ.
-ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ).
-ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ.

OI AERATOI

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙΛαμία
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article sillipsi 1 | Lamianow.gr Στερεά Ελλάδα: 16 συλλήψεις σε 24 ώρες…
Next Article timthumb | Lamianow.gr Λαμία: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ -1°
53%
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
12 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

AFISA | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας

oikonomou giannis | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: “Η κ. Καρυστιανού δεν κομίζει κάτι νέο”

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης