Αναβολή για αύριο Τρίτη στις 14.00 έλαβαν σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας τρεις νεαροί – νεαροί ηλικίας 22, 20 και 33 ετών αντίστοιχα- που συνελήφθησαν από την ΟΠΚΕ Λοκρών μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο τους στο ύψος του Λογγού, καθώς βρέθηκαν να φέρουν ρέπλικες όπλων, ναρκωτικά και δύο κουκούλες τύπου full face.
Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, ο 20χρονος οδηγός και για απείθεια, ενώ ο 22χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.