Λαμία: Απίστευτο! Ξεκόλλησε μάρμαρο από την μετώπη του κτηρίου της τράπεζας στο κέντρο της πόλης (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ενα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε της απογευματινές ώρες του Σαββάτου λίγο μετά τις 19.00 στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου στο κτίριο οπου στεγάζεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

-Advertisement-
fitcare

Δειτε τι λέει στο lamianow.gr ο κ. Χασιωτης που έχει το περίπτερο απέναντι

1000062313 | Lamianow.gr
1000062314 | Lamianow.gr

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες ένα μεγάλο κομμάτι μάρμαρο από τη μετωπη του κτιρίου ξεκόλλησε και έπεσε στο δρόμο.

1000062335 | Lamianow.gr

Αμεσως στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία σήμανε με κορδέλες το σημείο προκειμένου να μην περάσει ο κόσμος ενώ συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός μιας και λίγες στιγμές νωρίτερα είχε περάσει μια γυναίκα από το σημείο η οποία τρόμαξε από τον θόρυβο αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν τραυματίστηκε. Επίσης δεν βρισκόταν στο σημείο λεωφορείο το οποίο έχει στάση. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε πολύ σοβαρό η μοιραίο συμβάν.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
1000062337 | Lamianow.gr
1000062336 | Lamianow.gr
1000062319 | Lamianow.gr
1000062315 | Lamianow.gr
1000062317 | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *