Στον Ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Δεσποίνης ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 7 Απριλίου.
Στο κήρυγμά του ωμίλησε για το γεγονός της εις άδου καθόδου του Κυρίου, η οποία υπήρξε σωτήριος για το ανθρώπινο γένος, διότι κατήργησε τον θάνατο καθώς επίσης αναφέρθηκε και στην συμμετοχή των πιστών στην Θεία Κοινωνία, η οποία δίδει ζωή στον άνθρωπο και όλοι μας πρέπει να προσερχόμαστε με ευλάβεια και συναίσθηση της αμαρτωλότητος μας.






Τέλος ευχήθηκε στους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ναό καλή Ανάσταση.
πηγή-imfth.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.