Ένα σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/08) μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης της Λαμίας. Τρεις άγνωστοι δράστες, χωρίς να φορούν κουκούλες, επιχείρησαν να διαρρήξουν κατοικία στις 3:30 τα ξημερώματα, εισερχόμενοι από έναν μικρό κήπο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν το παράθυρο χρησιμοποιώντας σύρμα. Ωστόσο, ο θόρυβος που προκλήθηκε από την απασφάλιση της σίτας ξύπνησε τον ιδιοκτήτη –πασίγνωστο επαγγελματία της περιοχής μας ο οποίος έχει ασχοληθεί και με τα κοινά– ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Ο ιδιοκτήτης o οποίος ήταν μόνος του στο σπίτι σηκώθηκε από το κρεββάτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις διαρρήκτες. Ένας από αυτούς, είτε με χοντρή αλυσίδα είτε με σιδερογροθιά, τον χτύπησε βίαια στο μέτωπο και τη μύτη. Μετά την έντονη συμπλοκή, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη τραυματισμένο.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στο lamianow.gr : “Ένιωσα τρόμο και ανυπεράσπιστος, ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Ευτυχώς που δεν είχαν μαζί τους μαχαίρι να μου αφαιρέσουν ακόμη και την ζωή. Δυστυχώς η έξαρση της βίας λόγω και της ατιμωρησίας είναι τέτοια που φοβομάστε να κοιμηθούμε ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι”.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν και να ξεκινήσει την έρευνα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να αναζητούν τους δράστες.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αστυνομία και δικαιοσύνη θεατές
Ο εισαγγελέας τι κάνει; Αν τους αφήσουν ελεύθερους τι να κανω αν τους δω στο σπιτι μου; Βαρέλι με ασβέστη;
γιατί δεν γράφετε ότι ήταν γύφτοι , προσφάτως βαφτισθέντες…..ΡΟΜΑ..
…ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ…..;
δώσε ηλίθιε φορολογούμενε…..ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!
Η κοροϊδία τέλος, ήρθε η ώρα να πράξουμε τα αυτονόητα σε άλλες χώρες και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους οικείους μας και τις περιουσίες μας. Η πολιτεία απέτυχε…..