Ήταν 18 Σεπτεμβρίου 2013 όταν «Killah P», ψευδώνυμο με το οποίο ο Παύλος Φύσσας ήταν γνωστός στους κύκλους της ραπ μουσικής, έπεφτε νεκρός μετά από ενέδρα, στην οποία συμμετείχαν ηγετικά στελέχη της ακροδεξιάς οργάνωσης στο Κερατσίνι!
Οκτώ χρόνια μετά, το αντιφασιστικό κίνημα κατεβαίνει και αυτόν τον Σεπτέμβρη στους δρόμους και οργανώνει εκδηλώσεις για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου.
«Δεν ξεχνάμε, δεν σταματάμε, δεν υποχωρούμε», λένε οι διοργανωτές και καλούν σε συγκεντρώσεις στο Κερατσίνι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στη Λαμία η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 19.00 μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.