Κρούσμα κορωνοϊου σε 16χρονο μαθητή έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη της Λαμίας. Ο νεαρός ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του A’ τοπικού ποδοσφαίρου που έχει την έδρα της κοντά στην Λαμία, είχε συμπτώματα πυρετού και αγευσίας και μετέβη για τον σχετικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Όπως γνωστοποιήθηκε λίγο νωρίτερα, στο τεστ το οποίο βγήκε, ήταν θετικός στον ιο. Άμεσα μπήκε σε καραντίνα όπως και το οικογενειακό του περιβάλλον ενώ ξεκίνησε και η ιχνηλάτιση των υπόλοιπων επαφών του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr έχουν μπει σε καραντίνα πάνω από 40 άτομα όχι μόνο στην Λαμία. Ταυτόχρονα ιχνηλατείται και το περιβάλλον των συμπαικτών του αλλά και της αντίπαλης ομάδας κόντρα στην οποία αγωνίστηκε τις προηγούμενες μέρες.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Είχε συμπτώματα πυρετού και αγευσίας.Τα ίδια συμπτώματα που έχει και η γρίπη δηλαδή.Και τώρα το κάναν θέμα για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.