144.000 ψηφοφόροι σε 320 εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν την Κυριακή στη Φθιώτιδα.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00, ενώ συμμετέχουν 31 κόμματα. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να βάλουν μέχρι και 4 σταυρούς, ενώ δεν υπάρχουν εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.
Η Περιφερειακή Ενότητα ξεκίνησε ήδη την διανομή του εκλογικού υλικού στους κατά τόπους Δήμους.
120 είναι τα εκλογικά τμήματα στο Δήμο Λαμιέων, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κυρίτση, ενώ ήδη οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν παραλάβει τους σάκους με το εκλογικό υλικό.
Το Δημοτικό Κατάστημα, μαζί με τα ΚΕΠ του Δήμου Λαμιέων, θα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο από τις 08:00 έως και τις 20:00, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.