Ο Λάκης Παπαδόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο γνωστός μουσικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σημάδι στα χείλη του για το οποίο δέχτηκε bullying, την απώλεια του 40% της ακοής του και τον γιο του.
«Έχω 40% απώλεια ακοής που απέκτησα στον στρατό και από τη μουσική. Προχθές είχε μπει στο σπίτι ένα τριζόνι και για δύο ημέρες δε μπορούσα να κοιμηθώ. Γύριζα από το αφτί το καλό και κοιμόμουν» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Παπαδόπουλος.
Αναφορικά με τον γιο του, Άγγελο Παπαδόπουλο, είπε πως «ο γιος μου είναι σαν και εμένα, χαμηλών τόνων και δεν πιέζει καταστάσεις. Το κύκλωμα της μουσικής έχει πολλή τρέλα, πολύ στρες και άγχος».
Σχετικά με το σημάδι στα χείλη, ο Λάκης Παπαδόπουλος σημείωσε πως «λέγεται αιμαγγείωμα και το έχω εκ γενετής. Όπως κάποιος άλλος έχει μία ελιά, έτσι κι εγώ… Υπήρχε bullying για το σημάδι, δεν με καλούσαν στα πάρτι… Καταλαβαίνεις».
Ο Λάκης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν έχει φιλίες από τον χώρο, επειδή είναι «ιδιαίτερος» και «ιδιότροπος» χαρακτήρας
tlife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.