Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με ελαφρύ εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.
«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.
Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.