Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε ο Λάκης Γαβαλάς – ο οποίος σχολίασε τις εμφανίσεις στα MAD VMA 2022. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Χατζηπαντελή.
Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά
«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία ‘άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ’. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου» είπε αρχικά.
«Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.
«Γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;»
Αναφορικά με την Σοφία Χατζηπαντελή είπε: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλω με εικόνες».
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.