Λαγκαδάς: “Ήρθε πιωμένος και συνέχισε να πίνει” – Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον οδηγό – Σήμερα o αποχαιρετισμός στην 50χρονη

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 2 Comments
2 Min Read

Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη μητέρα στον Λαγκαδά είπαν το απόγευμα η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι.

-Advertisement-

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας βιώνει δραματικές στιγμές καθώς σήμερα το πρωί, Κυριακή 23 Μαρτίου, ο σύζυγος της μαζί με τον 9χρονο γιο της οικογένειας επισκέφθηκαν παιδοψυχολόγο για να ανακοινώσουν στο παιδί τον χαμό της μητέρας του.

Ο οδηγός που βγήκε στον δρόμο χωρίς δίπλωμα, υπό την επήρεια αλκοόλ και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημά 50χρονης στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 60χρονος περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα καθόταν σε καφενείο της περιοχής. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης “ήρθε πιωμένος και συνέχισε να πίνει”.

- Advertisement -
-Advertisement-
lagkadas
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Θαμώνες που τον γνώριζαν προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να πιάσει το τιμόνι αλλά δεν τα κατάφεραν, με συνέπεια να γίνει το μοιραίο. Στο παρελθόν μάλιστα του είχαν πάρει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ υπενθυμίζεται ότι και τώρα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Συγκλονίζει ο σύζυγός της

Tα λόγια του συζύγου της άτυχης γυναίκας στο Star είναι γροθιά στο στομάχι σχετικά με τις φήμες ότι οι συγχωριανοί του 60χρονου του έπαιρναν τα κλειδιά για να μην οδηγήσει.

-Advertisement-

” Δεν το γνωρίζω αυτό, πιθανόν να έγινε έτσι. Δεν τον γνωρίζω. Το αποτέλεσμα είναι ότι έκλεισε ένα σπίτι… Όλα τα άλλα για μένα είναι περιττά…”, είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της γυναίκας.

“Όταν έγινε η σύγκρουση και πήγα εκεί, καθώς είμαι νοσηλεύτρια, προσπάθησα να δω αν ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του. Όμως μπέρδευε τη γλώσσα του, φαινόταν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, του λέω “τι κάνατε;”” λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 60χρονος είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος το 2023. Την επόμενη χρονιά, τον Ιούλιο του 2024, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 5 χρόνια καθώς βρέθηκε πάλι να οδηγεί μεθυσμένος.

Ούτε όμως τότε σταμάτησε και συνελήφθη για τον ίδιο λόγο ένα μήνα αργότερα οπότε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

thetoc.gr

Share This Article
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *