Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με παιδιά από το Σκαγιοπούλειο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την κόρη του Δάφνη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και δώρα με κορίτσια και αγόρια που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Αχαΐας – Σκαγιοπούλειο.

Τα παιδιά ετοίμασαν στολίδια με ευχές και αφιερώσεις, τα οποία κρέμασαν μαζί με τον πρωθυπουργό στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ γνώρισαν και τον Πίνατ, ο οποίος τους έκανε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για τα μαθήματά τους και τις αγαπημένες τους ασχολίες, τους έδωσε παιχνίδια και, αφού τα ξενάγησε στο γραφείο του, τους χάρισε την μπάλα με τις υπογραφές των διεθνών της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Στη συνέχεια, τα αγόρια και κορίτσια ζωγράφισαν και έκαναν χειροτεχνίες, με τη βοήθεια των συνοδών τους και παιδαγωγών από το κέντρο έκφρασης «Τα Χρώματα της Ίριδας», δίνοντας στον πρωθυπουργό και στην κόρη του εορταστικές κάρτες.

Δείτε φωτογραφίες: 

4Mitsotakis dora scaled
Mitsotakis dora scaled
Mitsotakis dora1 scaled
Mitsotakis dora2 scaled
Mitsotakis dora3 scaled
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.