Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λεμεσού, άφησε κοριτσάκι 6 ετών από την Ουκρανία, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά από σύγκρουση δύο jet ski τα οποία οδηγούσαν ο πατέρας και η μητέρα του.
Το 6χρονο παιδί επέβαινε στο jet ski με οδηγό τον πατέρα του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκάφος συγκρούστηκε με άλλο jet ski που οδηγούσε η μητέρα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στη στεριά και έγινε προσπάθεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να το παραλάβει ασθενοφόρο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.