Ενώπιον των επι καθήκοντι μελών του ΤΑΕ Λεμεσού παρουσιάστηκε γύρω στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας, 84χρονος άνδρας, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 82χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, αμέσως μετά την ομολογία του 84χρονου, μέλη του ΤΑΕ καθώς επίσης και ασθενοφόρο, έσπευσαν στη σκηνή, στην ενορία Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και εντόπισαν νεκρή την 82χρονη Γεωργία Χαραλάμπους.
Η σκηνή, σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξετάσεις. Πρόσθεσε ακόμη ότι η γυναίκα φαίνεται να χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, σημείωσε, οι δύο φέρεται να συζητούσαν για προσωπικά τους θέματα πριν ο 84χρονος τραυματίσει θανάσιμα τη σύζυγό του. Όπως είπε, το ζεύγος ηλικιωμένων δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές.
Παράλληλα, είπε, από τον 84χρονο λαμβάνεται κατάθεση και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Νεότερες πληροφορίες, κάνουν λόγο πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αιφνιδίασε και να χτύπησε πέντε φορές τη σύζυγο του στο κεφάλι, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί μετά την αυτοψία που θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
Πηγή: Philenews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.