Στην προσαγωγή νεαρών που έκαναν skateboard στη Βέσο Μάρε, προχώρησαν αστυνομικοί στην Πάτρα. Οι νεαροί κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για εξηγήσεις και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το tempo24.news, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6). Σύμφωνα με πληροφορίες, θαμώνες καταστημάτων στη Βέσο Μάρε, κάλεσαν την αστυνομία, καθώς όπως υποστήριξαν οι κινήσεις των νεαρών με τα skate, έβαζαν σε κίνδυνο μικρά παιδιά που έπαιζαν και έτρεχαν μέσα στο χώρο.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και όταν οι νεαροί τους αντιλήφθηκαν έφυγαν. Οι αστυνομικοί, τους αναζήτησαν στην ευρύτερη περιοχή και τελικά τους εντόπισαν στην οδό Κορίνθου. Από εκεί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για εξηγήσεις, ενώ λίγο αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από tempo24.news

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.