Χτισμένη το 1625, στους διαδρόμους της έχουν περπατήσει οι διαβόητοι Κρέι, τα δίδυμα αδέλφια που στιγμάτισαν το Λονδίνο και ήταν οι βασιλιάδες της λονδρέζικης μαφίας. Ο εγκλεισμός τους εκεί διήρκεσε πάνω από 30 χρόνια.
Ωστόσο, οι Κρέι δεν ήταν οι μόνοι που βρέθηκαν στα κελιά της Σέπτον Μάλετ. Βιαστές, δολοφόνοι, ανάμεσά τους ο παιδοκτόνος Τσαρλς Σκουάιρς, αλλά και του συζυγοκτόνου Χένρι Ντέιτον κλείστηκαν στη φυλακή και ορισμένων τα σώματα είναι θαμμένα στους τάφους της αυλής.

Η φυλακή μπορεί να έκλεισε το 2013, ωστόσο, ξανάνοιξε τις πύλες της και κάλεσε όσους έχουν το θάρρος να μείνουν εκεί.
Διοργανωτές της βραδιάς ήταν οι Haunted Happenings, οι οποίοι ετοίμασαν μια τρομακτική βραδιά όπου περιελάμβαναν μεταξύ άλλων κάλεσμα πνευμάτων και κυνηγιού φαντασμάτων.

«Θα είναι σίγουρα μια έντονη και τρομοκρατική εμπειρία για τους ενδιαφερόμενους», λέει μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους.
Εσείς θα τολμούσατε να περάσετε ένα βράδυ στη Σέπτον Μάλετ;




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.