Ένα στυγερό και ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε χθες στο Μεσολόγγι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr κάτοικος της περιοχής, έβγαλε τα μάτια σε αδέσποτο σκυλί, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.
“Είμαι συγκλονισμένη για το θάνατο του Σπαικ, στο Μεσολόγγι . Το αγαπημένο Χασκυ αδέσποτο που το σκότωσαν με το πιο φρικτό τρόπο! Τι πιο χειρότερο, βγάζοντας του τα μάτια” είπε κάτοικος της περιοχής, ενώ κάποιος άλλος ζητά να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές “Αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο για ζώα και ανθρώπους. Να παρέμβουν οι αρχές, δεν ξέρω, κάτι να γίνει. Κάποιος ψυχικά διαταραγμένος κυκλοφορεί ελεύθερος….”


Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
