Δωρεάν rapid tests για κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Μακρακώμης την Πέμπτη 17/2/2022.
Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε δειγματοληψίες σε κατοίκους της Μακρακώμης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πραγματοποιήθηκαν 43 rapid tests και βρέθηκε τρία θετικά κρούσματα, ποσοστό 6.98%.
Πρόκειται για 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 41 έτη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.