Στο προσκήνιο (για άλλη μία φορά) επανέρχεται το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Όπως γράφει σήμερα η Record, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να προσέγγισαν τον Πορτογάλο προπονητή για να του προτείνουν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.
Ο 45χρονος τεχνικός τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Γκιμαράες, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει βρίσκεται στην όγδοη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Γκιμαράες, Ζούλιο Μέντες, δήλωσε χθες πως επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κονσεϊσάο, όμως θα χρειαστεί να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.