Ξεκινάει από τον Πειραιά η κρουαζιέρα με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά». Η διάρκειά του είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου.
Εισιτήρια δεν υπάρχουν, είναι sold out εδώ και πολύ καιρό και τα 700 άτομα που θα λάβουν μέρος, θα κάνουν το εξής τουρ: Μύκονος, Πάρος, Ρόδος, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη, Χανιά.
Υπεύθνη για τις κρατήσεις ήταν η ολλανδικής καταγωγής ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και κάθε εισιτήριο ανερχόταν στα 2.349 δολάριο το άτομο.
Το «μενού» περιλαμβάνει θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, ζωντανό σεξ και μαθήματα pole dancing.
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.