Κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα στην περιοχή του δέλτα στη Μιανμάρ, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί το πτώμα της, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για 29χρονη γυναίκα, την οποία φαίνεται ότι κατάπιε ο κροκόδειλος ενώ εκείνη καθάριζε έναν κουβά στο ποτάμι το Σαββατοκύριακο.
Στην περιοχή υπάρχει φυσικό καταφύγιο όπου γίνεται αναπαραγωγή των κροκοδείλων, ενώ οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις έχουν προειδοποιήσει τους χωρικούς για τους κινδύνους από την παρουσία των ερπετών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.