Καλά κρατούν τα λεγόμενα «φακελάκια» για τη διευκόλυνση υποθέσεων κυρίως προς κρατικές υπηρεσίες, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, στοιχεία από τη μη κερδοσκοπική ψηφιακή πλατφόρμα «Έδωσα φακελάκι» καταδεικνύουν – από ανώνυμες καταγγελίες παθόντων – ότι την τετραετία 2012 – 2016 στην τετραετία αυτή οι Κρητικοί ξόδεψαν ποσά ύψους 150.610 ευρώ σε φακελάκια σε δημόσιες υπηρεσίες!
Στην πλατφόρμα έχουν καταγραφεί 72 καταγγελίες από τον νομό Ηρακλείου, 7 από τον νομό Χανίων, 6 από τον νομό Λασιθίου και μία από τον νομό Ρεθύμνου.
Ωστόσο, ανάμεσα στα σχόλια των Κρητικών χρηστών της πλατφόρμας υπάρχουν και αναφορές για την αντίθετη πρακτική, δηλαδή για δημόσιους λειτουργούς που αρνήθηκαν να «λαδωθούν» για να κάνουν τη δουλειά τους.
Η συντριπτική πλειονότητα των καταγγελιών αυτών αφορά σε «φακελάκια» που δόθηκαν σε γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία του νησιού.
Πηγή: reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.