Η πατέντα ενός Κρητικού σε γειτονιά του Ηρακλείου αποδεικνύει αυτό ακριβώς και προκαλεί κλαυσίγελο. Ένας κάτοικος της περιοχής και… οδηγός αυτοκινήτου, έφτιαξε ένα «ιδιωτικό» χώρο πάρκινγκ, πιθανότατα έξω από το σπίτι του, αδιαφορώντας για δρόμους, πεζοδρόμια και ό, τι άλλο μπορεί να επιβάλει ο νόμος σχετικά με την κυκλοφορία στους δρόμους.
Το αστείο της υπόθεσηςείναι πως ο συγκεκριμένος, αυτοσχέδιος χώρος έχει το σχήμα αυτοκινήτου. Ακόμα πιο αστείο το γεγονός πως στο πλάι υπάρχει… πορτούλα ώστε να μπορεί ο οδηγός να μπαινοβγαίνει από το Ι.Χ. χωρίς δυσκολία.
Και κάπου εδώ «γεννιούνται» διάφορα ερωτήματα: Άραγε χωράει το αυτοκίνητο μέσα στο «ιδιωτικό» πάρκινγκ; Και η Πολιτεία…; Έχουν διαφύγει από τη διερευνητική «ματιά» της τέτοια περιστατικά;
Σε κάθε περίπτωση όμως, οι εικόνες από το συγκεκριμένο σημείο μιλούν από μόνες τους. Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, λένε, και ίσως γι’ αυτό το… πάρκινγκ οι χίλιες λέξεις να είναι λίγες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.