Ο Ρώσος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση – Πήρε έναν πυροσβεστήρα και τραυμάτισε ελαφρά έναν από τους αστυνομικούς
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας που έχει έρθει για να κάνει διακοπές, βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μαζί με άλλους ομοεθνείς του, όταν ξαφνικά άρχισε να σπάει ότι έβρισκε γύρω του.
Όσοι τον παρακολουθούσαν καταλάβαιναν ότι ο Ρώσος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση κι έτσι ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί της Χερσονήσου έφτασαν στο ξενοδοχείο, ο Ρώσος δεν δίστασε να πάρει έναν πυροσβεστήρα και να τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά, έναν από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έσκισε και μέρος της στολής που φορούσε.
Ο εν εξάλλω καταστάσει τουρίστας ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
Πηγή: ekriti.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.