Κρήτη: Πλησίασαν Αιγύπτιο στην πλατεία και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν!

1 Min Read

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην αστυνομία, στις 9 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, την ώρα που βρισκόταν σε πλατεία του Ρεθύμνου, δύο άγνωστοι άνδρες τον πλησίασαν και του ζήτησαν τα χαρτιά της παραμονής του στην χώρα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο ίδιος τους τα έδειξε ωστόσο εκείνοι – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – επιχείρησαν να τα καταστρέψουν ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές τραυματίζοντάς τον κυρίως στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες έγιναν… «καπνός». Ο νεαρός με τη βοήθεια περαστικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την συγκεκριμένη καταγγελία με τις έρευνες να βρίσκονται υπό πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: CretaPost

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *