Δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα και υπήρξε διακοπή ρεύματος στην περιοχήΈνα απρόβλεπτο γεγονός
καταγράφηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, στην οδό Στρατηγού Κόρακα του Αγίου Νικολάου.
Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πλαστική πισίνα ταράτσας, διαμέτρου 4 μέτρων, έφυγε από τη θέση της και μπλέχτηκε στα σύρματα της ΔΕΗ. Δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα και υπήρξε διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, άνδρες των οποίων έσπευσαν επιτόπου καθώς η πισίνα ήταν μετέωρη με κίνδυνο για τους διερχόμενους.
Μετά από προσεκτική προσπάθεια, η πισίνα ελευθερώθηκε από τα σύρματα και «κατέβηκε» κάτω στο δρόμο. Η επιχείρηση έληξε χωρίς να δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα.
Πηγή: cretalive

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.