Oυσιαστικά είναι ένα παλιό, μεγάλο δωμάτιο με δυο διπλά κρεβάτια, ένα σαλονάκι στην μία γωνία, δυο τζάκια με καμινάδα, αλλά…. χωρίς οροφή
Kαι τι δεν έχουμε δει να εκμισθώνεται τα τελευταία χρόνια με την παγκόσμια εξάπλωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, του γνωστού Airbnb.
Από παλιά αεροπλάνα και ανεμόμυλους μέχρι δεντρόσπιτα, σπηλιές και αναποδογυρισμένες βάρκες στην στεριά.
Η Γκαμπριέλα Δαμιανάκη όμως με το «Summer Bed under the Stars» έκανε την διαφορά.





Με φαντασία εφευρετικότητα και πολύ μεράκι, δημιούργησε στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου της Κρήτης ένα διαφορετικό κατάλυμα, ενοικιάζοντας κρεβάτια σε εξωτερικό χώρο με στέγη τον ουρανό!
πηγή :protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.