Καθόλου άσχημη δεν ήταν η ιδέα Μεσαρίτη να κάνει τους χοχλιούς σουβλάκι και να τους ψήσει στα κάρβουνα.
Όσοι μάλιστα δοκίμασαν έμειναν εντυπωσιασμένοι.
Αν αμέσως μετά που θα τα βγάλεις , τα βουτήξεις και σε λαδόξιδο με λίγο αλάτι τότε γίνονται καταπληκτικά τονίζει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά που μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε.
Πηγή: cretapost

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.