Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας ανανέωσε την επένδυσή της με τον 17χρονο αμυντικό.
Την… τύχη να πάρει ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει ο Κωνσταντίνος Βαρθαλάμης, όπως γνωστοποίησε σχετικά η Θήβα. Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας κράτησε στις τάξεις της τον 17χρονο αμυντικό, ανανεώνοντας την… επένδυση της στο πρόσωπο του νεαρού άσου.
Πηγή: pamebala

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.