Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (10 και 11-10-2020) σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο Έλληνες, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες (10-10-2020) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, 46χρονος Έλληνας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να κατέχει μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 28,2 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη σήμερα (11-10-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, 29χρονος Έλληνας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 14 δισκία , που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.