Ελεύθερος αφέθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο 89χρονος άντρας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από την ομάδα «ΔΙΑΣ» με την κατηγορία της απόπειρας αποπλάνησης ενός 14χρονου παιδιού.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον εισαγγελέα να αποφασίζει πως ο 89χρονος δεν κρίνεται προφυλακιστέος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε τον 14χρονο και του πρότεινε να του δώσει 50 ευρώ, προκειμένου ο νεαρός να έρθει μαζί του στο διαμέρισμά του και να προβούν σε σεξουαλική πράξη.
Ο νεαρός αρνήθηκε και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.