Πάρτι στο «σπίτι» της έκανε η Ferrari!
Παρότι την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική, η ιταλική ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Σαρλ Λεκλέρκ κατάφερε να πάρει δεύτερο διαδοχικό Γκραν Πρι! Ο Μονεγάσκος πιλότος μετά τη νίκη του στο Σπα, κατάφερε να πάρει και το Γκραν Πρι στη Μόντσα, η οποία είναι η έδρα της Ferrari!
Ωστόσο, για να αντιληφθεί κανείς το μεγάλο του επίτευγμα, αρκεί να αναφέρουμε πως η τελευταία νίκη της Scuderia στη Μόντσα ήταν το 2010, με τον Φερνάντο Αλόνσο να παίρνει τότε την καρό σημαία. Βέβαια, ο ομόσταυλός του Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν είχε την ίδια απόδοση και παρότι ξεκίνησε από την τέταρτη θέση, δεν κατάφερε να μπει ούτε στην βαθμολογούμενη δεκάδα.
Η Mercedes από την άλλη, συμβιβάστηκε με το βάθρο και τις θέσεις 2-3, με τον Μπότας να τερματίζει δεύτερος και ο Χάμιλτον τρίτος. Ρικιάρντο και Χούλκενμπεργκ με Renault συμπλήρωσαν την πεντάδα, ενώ ακολούθησαν οι Άλμπον, Πέρες, Φερστάπεν, Τζιοβινάτσι και Νόρις.
🏁 CLASSIFICATION 🏁
Confirmation of @Charles_Leclerc‘s victory at Monza, with Mercedes completing the podium#F1 #ItalianGP 🇮🇹 pic.twitter.com/Az1sRZjXo3
— Formula 1 (@F1) 8 Σεπτεμβρίου 2019
LEC: “What a race! I’m very happy with this!”#F1 #ItalianGP 🇮🇹 pic.twitter.com/6bbRgU674A
— Formula 1 (@F1) 8 Σεπτεμβρίου 2019
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.