Κούγιας κατά πάντων. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επιτέθηκε κατά του Παναθηναϊκού αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έδιωξε τα ελληνόπουλα φέρνοντας αληταράδες, ενώ από τα… πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον οποίο είπε πως πρώτα πρέπει να φτιάξει ομάδα και μετά να ασχολείται με αθλητικές εκπομπές.
Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να μην έχει ποδοσφαιρική λογική και να διώχνει όλα τα ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες που ήρθαν εδώ για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Και θέλω να πω ακόμα κάτι.
Εγώ θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κύριο Αλαφούζο. Πρώτα φτιάχνεις ποδοσφαιρική ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή. Πρώτα φτιάχνεις αυτό που καμαρώνει κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού και δεν κοιτάζεις κάθε άνθρωπο που δεν κάνει το κέφι σου να τον εξοντώνεις ηθικά κάθε Δευτέρα. Και θα ήθελα να δείξουν καρέ-καρέ τι κάνει ο Μπεργκ κάθε Κυριακή και τι έκανε και σήμερα. Πρέπει να αποβάλλεται συνέχεια».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.