Κοτς τα έχεις… χαμένα: Ο πρόεδρος της Φενέρ θυσίασε κριάρι για να σταματήσει η κατρακύλα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η Φενέρ έχει πάρει την «κάτω βόλτα». Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Γαλατά και ο πρόεδρος της «Σαρί Λασιβέρτ», Αλί Κοτς το έριξε στις θυσίς κριαριών και όχι μόνο μπας και έρθουν τα καλά αποτελέσματα!

Όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, ο Τούρκος μεγιστάνας Θυσίασε ένα κριάρι με στόχο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Αλλά δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό!

koc sp

Κάλεσε ιμάμη στο  γήπεδο της Φενέρμπαχτσε και του ζήτησε να προσευχηθεί για να σταματήσουν τα άσχημα αποτελέσματα. Επιπροσθέτως, ζήτησε από τον ο ιμάμη να ευλογήσει τα δοκάρια, ώστε η τουρκική ομάδα να μην δεχθεί γκολ από εδώ και πέρα.

-Advertisement-

«Δεν κάνω μάγια ή σταματώ μάγια, απλά διαβάζω στροφές από το Κοράνι και προσεύχομαι για εσάς ώστε να είναι προστατευμένοι από το κακό μάτι», ήταν τα λόγια του ιμάμη.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.