Kωστίκας στο Τρίο Μπελκάντο: “ Τεράστιο κίνητρο να παίζω για την Λαμία” (vid)

Για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα της Αταλάντης και το θέμα που έχει προκύψει με τον κορωνοϊό πηγαίνοντας πίσω το πρωτάθλημα και της Γ’ Εθνικής μίλησε στο “Τρίο Μπελκάντο” και τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ο Βασίλης Κωστίκας.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Λαμίας που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αταλάντη αποκάλυψε στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία πως έχει υπογράψει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους κυανόλευκους, μίλησε για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στις υποδομές ενώ δεν έκρυψε την λαχτάρα του να αγωνίζεται φορώντας την φανέλα της Λαμίας, της ομάδας της πόλης του.

2046625 1 scaled | Lamianow.gr

Τι είπε για τα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών και την επόμενη ημέρα του συλλόγου, η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ντένις Επστάιν, τι του είπε ο Μάκης Χάβος τη στιγμή της πρώτης του συμμετοχής με τη φανέλα της Λαμίας, ποια τα σχέδια του για το μέλλον.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Δείτε τη συνέντευξή του:

 

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *